Bel ons: +31 (0)35 60 30 444

Marketing

 

Wat kunt u van ons verwachten

 • A Scherpe prijzen!

  Op zoek naar een speciaal product of toch het broodje van de bakker? Wij helpen u graag verder!

 • B Snelle levertijden!

  Onze werknemers staan u graag te woord en wij streven erna om uw order dezelfde dag nog te versturen!

 • C Grote voorraad!

  Door ons brede assortiment en onze grote voorraad kunnen wij snel aan uw behoeftes voldoen.

 • D Betrouwbaar!

  Rodesta bestaat niet voor niets 30 jaar! Hierdoor weten wij precies wat er zich in de markt afspeelt. Stel gerust uw vraag aan een van onze medewerkers.

Toepassing

 • FOOD

  Rodesta is sinds 1984 een belangrijke toeleverancier voor installateurs, machinebouwers en technische diensten van producerende bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsmiddelen industrie.
  Wij leveren koppelingen, fittingen, flenzen, afsluiters, tank appendages, proces appendages, montage toebehoren, buizen, slangen en specials.
  Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk met bekende merken / fabrikanten opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een gepaste offerte te maken voor onze afnemers.

  Meer
 • PHARMA

  Rodesta is een technische toeleverancier voor de farmaceutische industrie.Wij hebben diverse producten zoals bijvoorbeeld afsluiters, koppelingen, fittingen en slangen. Onze producten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en ruwheden.
  Al sinds 1984 is Rodesta een betrouwbare partner met een deskundig verkoopteam. Door onze jarenlange ervaring werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde merken / fabrikanten.

  Meer
 • INDUSTRY

  Rodesta is een technische toeleverancier voor installateurs, machinebouwers en onderhoudsbedrijven.Wij leveren koppelingen, lasfittingen, draadfittingen, flenzen, afsluiters, montage toebehoren, buizen, staf, slangen, specials en maatwerk.
  De meeste gangbare producten leveren wij in RVS 304L en 316L in DIN, EN, INCH, ISO, ASTM en ANSI direct uit voorraad.

  Meer